RO EN
Coșul este gol

SUCEAVA: Semnare contract de 61 milioane lei pentru executia Variantei de Ocolire

Vineri, 24 august a.c., la sediul DRDP Iasi, a avut loc semnarea contractului de atribuire a lucrarilor pentru Varianta Ocolitoare Suceava.
„Semnarea contractului a avut loc dupa expirarea termenului legal de depunere a contestatiilor, in prezenta ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director regional al DRDP Iasi, si a d-lui Ion Vasile Ripan, administrator al SC Autotehnorom SRL, liderul asocierii castigatoare a licitatiei de atribuire, alaturi de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL si SC Calcarul SRL. Valoarea contractului este de 61,265 milioane lei, fara TVA”.
Procedura de atribuire s-a derulat prin licitatie deschisa online, la care au fost inscrisi trei participanti, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-pret.
„Este o veste buna pentru noi, avand in vedere repetatele blocaje de ordin tehnic si birocratic pe acest obiectiv. Speram ca in cel mai scurt timp sa oferim sucevenilor o gura reala de oxigen, prin descongestionarea traficului in municipiu si devierea traficului greu pe varianta ocolitoare”, a declarat ing. Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iasi.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter