RO EN
Coșul este gol

SCHNEIDER ELECTRIC Romania are un nou manager general

Din luna ianuarie 2011, noul Country President al companiei Schneider Electric Romania, societate specializata in managementul energiei, a fost desemnat Saulo Spaolanse. Aceasta functie a fost ocupata anterior de David Nicholl, care, in prezent, detine un post similar in cadrul firmei Schneider Electric Suedia. Saulo Spaolanse a fost, timp de opt ani, director regional de vanzari, director de dezvoltare si vicepresedinte al diviziei de sisteme pentru cladiri din cadrul Schneider Electric Brazilia, coordonand activitatea a peste 300 de lucratori.
 
Saulo Spaolanse, Country Manager al Schneider Electric: "Romania este o tara cu o economie aflata in plina dezvoltare, astfel incat consider ca urmatorii patru ani vor fi definiti ca pe o perioada plina de provocari si de oportunitati. In ceea ce priveste activitatea locala a companiei, cresterea va fi generata de solutiile inovatoare de management eficient al energiei si sper ca in viitor sa putem directiona fonduri importante pentru investitii si proiecte spre aceasta zona".

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter