RO EN
Coșul este gol

RELUARE licitatie de 250 milioane euro, tronsonul 3 al drumului Craiova-Pitesti

La data de 16 ianuarie 2020, CNAIR SA a anuntat printr-un comunicat ca a ridicat suspendarea procedurii „Proiectare si Executie Drum Expres Craiova - Pitesti Tronsonul 3”, publicand raspunsul consolidat la clarificarile adresate de catre operatorii economici pana la primul termen limita mentionat in cadrul documentatiei de atribuire.
Odata cu ridicarea suspendarii procedurii, a fost stabilit noul termen-limita de depunere a ofertelor pana la data de 5 februarie 2020.
Valoarea estimata a procedurii este de 999.410.536 lei, fara TVA.
Durata contractului este de 36 luni si cuprinde 12 luni perioada de proiectare si 24 de luni perioada de executie a lucrarilor.
Tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitesti, cu o lungime de 31,75 km, va fi construit intre km 57+550 si km 89+300 si va fi cuprins intre intersectia cu DN 65, in apropierea municipiului Slatina si limita dintre judetele Olt si Arges. Tronsonul 3 al drumului expres Craiova - Pitesti va tranzita teritoriile localitatilor Valea Mare, Priseaca, Scornicesti, Optasi, Tatulesti, Colonesti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter