RO EN
Coșul este gol

MDRAP: Constructorul CTCE Group - China vizeaza proiecte din Romania

Un comunicat al MDRAP informeaza ca viceprim-ministrul Eugen Teodorovici, ministru interimar al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, s-a intalnit la data de 10 ianuarie 2019 cu o delegatie din Republica Populara Chineza, condusa de Zhang Hechuan, presedinte al China Tiesiju Civil Engineering Group Co. Ltd. (CTCE Group), respectiv cu reprezentanti ai Institutului de Cercetari in Transporturi - Incertrans SA Bucuresti.
Potrivit comunicatului Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), discutiile s-au axat pe relatiile bilaterale romano-chineze in domenii de interes, precum infrastructura de transport rutier si feroviar si constructiile civile.
„China este un partener traditional al Romaniei care va contribui semnificativ la dezvoltarea si implementarea unor proiecte strategice in domeniul infrastructurii de transport la nivel national. A fost o prima intalnire in care fiecare parte si-a exprimat convingerea unei colaborari avantajoase si de lunga durata”, a subliniat viceprim-ministrul Eugen Teodorovici.
CTCE Group, parte a China Railway Group Ltd. (CREC), este o societate de stat chineza si a doua companie de constructii si inginerie la nivel mondial. CTCE Group activeaza, de peste 60 de ani, in domeniul infrastructurii de transport si al constructiilor de cale ferata, cu o cifra de afaceri de peste 50 miliarde dolari si se afla in top 500 mondial „Fortune Global 500”, topul marilor corporatii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter