RO EN
Coșul este gol

LANSARE licitatie pentru constructia Drumului Expres Craiova - Targu Jiu

CNAIR a postat in sistemul electronic de achizitii publice SICAP documentatia pentru Contractul destinat Elaborarii Studiului de Fezabilitate si Proiectului Tehnic de Executie, documente necesare construirii Drumului Expres Craiova - Targu Jiu.
Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit initial pentru data de 03.05.2019. Insa, ca urmare a clarificarilor solicitate de operatorii economici, noul termen limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit in data de 20.06.2019.
Precizam ca potrivit legii, CNAIR are obligatia sa raspunda tuturor clarificarilor adresate de operatorii economici interesati de participarea la procedura si dupa aceea sa acorde acestora un termen corespunzator pregatirii ofertelor, conform interpretarii care reiese din aceste raspunsuri.
Ulterior expirarii acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor inregistrate in vederea stabilirii Ofertantului castigator in conformitate cu prevederile Documentatiei de atribuire si a legislatiei in materia achizitiilor publice.
CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnarii contractului, in conformitate cu documentul de aprobare a finantarii depus la Directia Generala Organismul Intermediar pentru Transport in data de 27.02.2019.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter