RO EN
Coșul este gol

ITINERA construieste Pasajul Oltenita pentru 36 milioane euro

CNAIR SA a semnat contractul de Proiectare si executie "Largire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucuresti Sud intre A2 (km 23+600) si A1 (km 55+520), Lot 1 - Amenajare nod rutier Centura Bucuresti – DN4 (Oltenita), km 29+500 – km 33+190 ". Oferta desemnata castigatoare a fost cea depusa de ITINERA SPA. Valoarea de semnare a contractului este de 169.508.442,60 lei fara T.V.A.
Durata contractului este de 150 luni incepand de la data atribuirii contractului, din care 6 luni proiectare, 24 luni executie si 120 luni perioada de notificare a defectiunilor (garantie conform duratei ofertate in cadrul factorului de evaluare).
Amenajarea nodului este denivelata si presupune constructia unui sens giratoriu suspendat, care va rezolva toate fluxurile de trafic, inclusiv traficul feroviar din zona. Traseul amenajarii nodului rutier incepe la km 29+500 si se termina la km 33+190 pe centura existent si include si sensul gratoriu de la km 35+450. Nodul rutier va avea o lungime de aproximativ 800 m care se termina cu un sens giratoriu (pe directia Bucuresti) si aproximativ 650 m care se termina cu un sens giratoriu (pe directia Oltenita).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter