RO EN
Coșul este gol

INVESTITII cu finantare europeana de 18 milioane euro in municipiul Zalau

A fost dat ordinul de incepere a lucrarilor in cadrul a doua proiecte cu finantare europeana privind cresterea eficientei energetice a blocului de locuinte A 96 si a blocurilor de locuinte C2 si C3 din municipiul Zalau. Lucrarile de reabilitare termica care urmeaza sa fie realizate la cele trei blocuri constau in izolarea termica a fatadei, inchiderea balcoanelor si/sau logiilor cu tamplarie termoizolanta, termo-hidroizolarea acoperisului, izolarea termica a planseului si inlocuirea/modernizarea lifturilor.
“Am semnat contracte de finantare pentru 11 blocuri, cu un total de 402 apartamente, in valoare de 2,3 milioane euro. De asemenea, sunt in evaluare proiecte pentru alte 19 blocuri, cu 660 de apartamente, in valoare de 15,03 milioane euro. Aceste investitii realizate cu o componenta importanta din fonduri europene vor contribui la cresterea calitatii vietii in municipiul Zalau”, a declarat primarul municipiului Zalau, Ionel Ciunt.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter