RO EN
Coșul este gol

IMPACT: Finantare de 18 milioane euro pentru constructia Luxuria Domenii Residence

Bergamot Developments, societate in cadrul careia Impact este asociat majoritar detinand 99% din capitalul social, a incheiat in data de 16.08.2018 un contract de credit cu UniCredit Bank in vederea finantarii edificarii fazei A2 a proiectului “Luxuria Domenii Residence”, care va fi dezvoltat pe terenul situat in Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti.
65% din costurile acestei faze din proiectul “Luxuria Domenii Residence” sunt finantate de banca Unicredit, iar restul de 35% de catre societate, din contributie proprie. Valoarea totala a facilitatii este de maxim 16.341.000 euro, la care se adauga o facilitate de tip revolving, in valoare de maxim 1.500.000 euro.
Bergamot Developments garanteaza UniCredit Bank indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul de credit prin incheierea garantiilor specifice acestui tip de finantare, printre care contract de ipoteca imobiliara avand ca obiect terenul situat in Str. Aviator Popisteanu nr. 54B, Sector 1, Bucuresti.
Impact garanteaza UniCredit Bank indeplinirea obligatiilor Bergamot Developments prin incheierea unui contract de ipoteca mobiliara avand ca obiect partile sociale detinute in Bergamot Developments si ca fideiusor exclusiv in ceea ce priveste acoperirea eventualelor depasiri de costuri fata de bugetul initial propus de Bergamot Developments si aprobat de UniCredit Bank.
Termenul de rambursare este de 33 de luni de la data semnarii Contractului de Credit, dar nu mai tarziu de data de 30.04.2021.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter