RO EN
Coșul este gol

IASI: Construire doua pasaje supraterane de 70 milioane lei in zona Podu Ros

Demersurile facute de municipalitate pentru fluidizarea traficului continua prin proiectul de construire a doua pasaje supraterane in zona Podu Ros. Motivele care au dus la elaborarea acestui proiect constau in evitarea producerii de accidente cauzate de numarul mare de autoturisme care tranziteaza intersectia Podu Ros, supraaglomerarea sensului giratoriu din Podu Ros si a intregii intersectii ca urmare a aparitiei de noi zone rezidentiale catre Capat CUG, Ciurea, Lunca Cetatuii, Dealul Galata.
Practic, cele doua pasaje vor prelua cate o banda de circulatie de pe cele doua Splaiuri (directia Podul de Piatra - bd. Tudor Vladimirescu pe axul Splaiului Bahlui Mal Drept si directia bd. Mangeron - Podul de Piatra pe axul Splaiului Bahlui Mal Stang), se vor reuni deasupra albiei Bahluiului in zona podului de peste rau, apoi vor reveni pe cele doua maluri ale acestuia. Pasajele nu vor avea trotuare, dar vor avea prevazute piste pentru biciclete si suprafete de refugiu, asigurand fluenta circulatiei auto, cat si posibilitatea de depasire a autovehiculelor aflate in stationare ca urmare a unei avarii.
Cele doua pasaje vor avea o lungime de 551,6 metri (Pasaj Mal Drept), respectiv 546,6 metri (Pasaj Mal Stang), iar valoarea totala a investitiei este de 70.731.219 lei, cu TVA.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter