RO EN
Coșul este gol

IASI: 23 de cladiri ale unitatilor scolare vor fi reabilitate termic

Procedura de achizitie publica pentru realizarea de proiecte tehnice de reabilitare termica la unitatile scolare din municipiu se apropie de finalizare. Programul vizeaza 14 unitati scolare, respectiv 23 de cladiri, iar lucrarile au fost impartite in doua loturi. La procedura organizata de municipalitate si care are o prevedere financiara de 701.680,67 lei au fost primite doua oferte, din partea SC Into SRL si SC Optimal Project SRL, care au ofertat pentru ambele loturi de imobile.
Pe lista unitatilor scolare propuse pentru reabilitare termica figureaza Gradinita cu program normal nr. 11, Gradinita cu program normal nr. 21, Gradinita cu program prelungit nr. 9, Gradinita cu program prelungit nr. 25, Colegiul Tehnic „Ioan C. Stefanescu”, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Colegiul Tehnic de Transporturi si Constructii, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii „Gheorghe Marzescu”, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, Liceul Tehnologic „Petru Poni”, Liceul Teoretic Waldorf, Scoala Gimnaziala „Alexandru Vlahuta”, Scoala Gimnaziala „Elena Cuza” si Scoala Gimnaziala „George Cosbuc”.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter