RO EN
Coșul este gol

HENKEL: Investitii pentru viitorul dumneavoastra - fabrica de adezivi Roznov

Compania Henkel Romania anunta demararea constructiei unei noi unitati de productie de adezivi in valoare totala de cca 10 milioane EUR, din care cca 3 milioane EUR (12.010.500 lei) au fost obtinuti prin accesarea de fonduri structurale, in baza Programului Operational Sectorial - Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE). Fondurile obtinute prin finantare europeana vor fi folosite pentru constructia spatiului de productie si achizitionarea utilajelor. Acest program reprezinta un sprijin pentru consolidarea si modernizarea sectorului productiv, prin investitii ce vizeaza intreprinderile mari. Din totalul proiectelor eligibile depuse (154), numai 23% au primit finantare, in acest procent fiind inclus si proiectul Henkel, cu titlul «Implicarea Henkel Romania in dezvoltarea durabila a regiunii de Nord-Est. Fabrica de adezivi Roznov». Proiectul este cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala iar finantarea nerambursabila acordata constituie ajutor de stat.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter