RO EN
Coșul este gol

GEALAN si ROCKWOOL au sustinut organizarea Regattei Arhitectilor 2019

In cadrul Regattei Arhitectilor 111 arhitecti s-au intrecut pe mare pentru primul loc in clasament. Regata a fost organizata de SmartExperience , companie recunoscuta pentru platforma de experiente memorabile pe care le pune la dispozitia romanilor de mai bine de 10 ani si evenimentele outdoor inedite. Evenimentul a fost sustinut de cinci parteneri, companii renumite din domeniul constructiilor: Skylux Construction, Gealan, Reynaers Aluminium, Geze si Rockwool.
Cei mai multi participanti au declarat ca au acceptat invitatia la eveniment fara a stii ce va urma. Dupa instructajul facut de skiperii fiecarei barci, echipajele au inceput in forta cursele. Pentru cateva ore, cele 11 barci din competitie s-au intrecut in curse printre valuri pentru a obtine un loc pe podium. Cu toate ca multi dintre participanti nu se cunosteau inainte de a urca pe barca, activitatea a reusit sa creeze legaturi puternice intre membrii echipelor, multi dintre acestia declarand ca evenimentul a reusit cu mult succes sa iti indeplineasca scopul: networking de calitate intre persoane cu aceleasi interese profesionale si personale.
La finalul zilei, dupa anuntarea echipelor castigatoare si revendicarea diplomelor si a medaliilor, participantii au petrecut timp de calitate in cadrul unei petreceri organizate in port, unde distractia s-a intins pana spre orele diminetii.
Evenimentul a starnit o multime de reactii pozitive printre participanti. „In primul rand mi-a placut originalitatea, o idee excelenta in alegerea activitatilor. In al doilea rand mi-au placut oamenii care au participat si cei care au facut parte din echipa organizatorica” spune Bogdan Gavril, Arhitect. „Prima regatta a arhitectilor din Romania. Un eveniment plin de adrenalina, devotament si curaj, care sigur trebuie povestit nepotilor” descrie un alt arhitect evenimentul.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter