RO EN
Coșul este gol

CONCEFA SA a hotarat introducerea cererii pentru procedura de insolventa

Consiliul de Administratie al societatii SC CONCEFA SA, in conditiile prevazute de Legea 31/1990 privind societatiile comerciale precum si ale Actului Constitutiv, a decis urmatoarele: articolul 1 - introducerea cererii pentru deschiderea procedurii generale a insolventei cu intentia de reorganizare a activitatii, in temeiul art.32, alin 1 din Legea nr.85/2006; articolul 2 - solicitarea Instantei privind desemnarea societatii profesionale CASA DE INSOLVENTA TRANSILVANIA SPRL in calitate de administrator judiciar al SC CONCEFA SA, in temeiul art. 34 din Legea nr.85/2006; articolul 3 - cu ducerea la indeplinirea prezentei se imputerniceste domnul Director General Horatiu Cercel in calitate de reprezentant legal al SC CONCEFA SA pentru semnarea tuturor documentelor necesare deschiderii procedurii de insolventa. Decizia Consiliului de Adminstratie nr. 10 din data 16.02.2012 a fost luata in conformitate cu art.142(2), lit f din Legea 31/1990 privind societatile comerciale “Consiliul de Administratie are urmatoarele competente de baza care nu pot fi delegate directorilor: […] f)introducerea cererii pentru deschiderea procedurii insolventei societatii potrivit Legii nr.85/2006” precum si a articolului 27 alin 3 din Legea 85/2006 privind procedura insolventei “Cererile persoanelor juridice vor fi semnate de persoanele care potrivit actelor constitutive sau statutelor, au calitatea de a le reprezenta”.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter