RO EN
Coșul este gol

CNAIR: Contract de 125 milioane lei pentru constructia Variantei de Ocolire Medias

CNAIR a publicat anuntul de participare pentru procedurade achizitie publica pentruproiectarea si executia Variantei de Ocolire a municipiului Medias in lungime de 8,5 km. Durata contractului va fi de 30 luni din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de executie a lucrarilor si minim 36 de luni perioada de garantie a lucrarilor. Valoarea estimata a acestui proiect este de 125.739.114 lei fara TVA.
Necesitatea acestei investitii consta in descongestionarea traficului in municipiul Medias, al doilea municipiu din judetul Sibiu. Acest municipiu este situat la intersectia a doua drumuri nationale importante in reteaua de drumuri (DN 14 si DN 14A). Mediasul este afectat semnificativ de traficul de tranzit usor si greu, national si international care se desfasoara in interiorul municipiului, pe arterele principale situate inclusiv in zona centrala a orasului.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter