RO EN
Coșul este gol

CFR: Intalnire cu firmele de constructii care modernizeaza infrastructura feroviara

Marti 20 februarie 2018, la sediul CFR SA a avut loc intalnirea de lucru a directorului general Ion Gavrila cu reprezentantii firmelor de constructii, care au in derulare contracte de lucrari pentru modernizarea infrastructurii si suprastructurii feroviare. Discutiile au avut drept scop crearea unui cadru relational reciproc, necesar identificarii problemelor si solutiilor tehnice pentru fiecare proiect in parte, astfel incat pe toate santierele operationale executia lucrarilor sa respecte graficele stabilite.
“Cunoasterea problemelor cu care va confruntati in derularea proiectelor de modernizare a infrastructurii feroviare reprezinta pentru mine o prioritate, iar aceasta intalnire de lucru am speranta ca va fi un prim pas in dezvoltarea unei colaborari constructive, in interesul tuturor partilor implicate”, le-a transmis constructorilor, Ion Gavrila, director general al CFR SA.
Mentionam faptul ca programele de modernizare a infrastructurii si suprastructurii feroviare aflate in executie pe tronsonele de pe Coridorul Rin Dunare (ramura nordica) acopera toate specialitatile de lucrari feroviare (linii, peroane, instalatii de siguranta si dirijare a traficului, gari, puncte de oprire, poduri, podete, tuneluri, pasaje pietonale, treceri la nivel si substatii de tractiune) si au caobiectiv general asigurarea interoperabilitatii infrastructurii feroviare de-a lungul Coridorului, imbunatatirea calitatii transportului feroviar, sporirea vitezei de circulatie si introducerea sistemului ERTMS/ETCS Nivel 2.
In acest context, Directorul General al CFR SA a subliniat ca doreste o implicare proactiva a constructorilor in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si respectarea termenelor de finalizare, iar orice problema, care poate afecta asigurarea unui front normal de lucru, devine prioritara si va fi analizata in vederea solutionarii in mod direct de echipe formate din reprezentanti ai companiei, constructorului si consultantului.
La finalul acestei intalnirii, managerul CFR SA a dat asigurari reprezentantiilor Alstom Transport S.A, Swietelsky Bau Gesell Sachaft m.b.H, Astaldi S.p.A, FCC Construccion SA,Impresa Pizzarotti, Aktor S.A., Implenia Baugesellschaft m.b.H. si Arcada Company S.A ca va mentine aceasta colaborare deschisa nu doar la sediul companiei, dar si pe santiere.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter