RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Solicitare de oferte pentru constructia Complexului Sportiv Padurea Neagra

Agentia de Dezvoltare Durabila a judetului Bihor (A.D.D. Bihor) asteapta depunerea ofertelor pentru serviciile de proiectare si executie a lucrarilor de construire la Complexul Sportiv "Padurea Neagra" din orasul Alesd, loc. Padurea Neagra.
"In acest complex sportiv se vor desfasura activitati sportive si competitionale la nivel profesionist, precum si activitati socio-culturale si de agrement pentru publicul larg. El va include o pensiune turistica de minim 3 margarete, un bazin de inot si un bazin pentru copii, un teren de sport multifunctional de 20x40 metri, un teren de fotbal de 90x60 metri cu gazon sintetic, aparate de fitness exterioare, dotari de bucatarie, parcaje, imprejmuiri si porti de acces", a precizat Vitalyos Barna, directorul executiv al Agentiei.
Valoarea estimata a investitiei este de 5.123.500 lei fara TVA, din care 156.900 lei reprezinta servicii de proiectare, iar 4.966.600 lei executie lucrari. Criteriul de atribuire a contractelor va fi pretul cel mai mic. Durata de executie a lucrarilor este de 15 luni de zile incepand de la data emiterii ordinului de incepere a lucrarilor/serviciilor, din care trei luni pentru prestarea serviciilor de proiectare tehnica si 12 luni pentru executia efectiva a lucrarilor.
In ceea ce priveste capacitatea tehnica si profesionala a ofertantilor, acestia trebuie sa fi executat lucrari similare in ultimii 5 ani de zile, in valoare cumulata de cel putin 5 milioane de lei din maximum 3 contracte.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter