RO EN
Coșul este gol

BIHOR: Contract de 125 milioane lei pentru reabiltiarea Drumului Apusenilor

Ambele contracte vor fi executate de catre asocierea de firme formata din Drumuri Orasenesti SA, MBS Group SRL, Aquacons SRL si D’Agostino Angelo Antonio Costrutioni Generali SRL. Daca valoarea contractului pentru primul tronson de drum este de 84.025.166, lei+TVA, proiectarea si executia tronsonului II va costa 21.689.547 lei+TVA, conform Agentiei News Bihor.
„Astazi, am facut un pas important pentru dezvoltarea durabila a judetului Bihor. Este un traseu montan prin care dorim sa dezvoltam economic si turistic aceasta zona, asigurand o accesibilitate crescuta Muntilor Apuseni printr-o infrastructura rutiera de calitate, la standarde europene. Aceasta asociere de firme este formata din companii de constructii serioase, ceea ce ma face sa fiu increzator in capacitatea dansilor de a respecta termenele de executie pe care si le-au asumat. Sper ca pana cel tarziu in toamna anului 2023, drumul sa fie gata, iar bihorenii si turistii sa poata circula pe acest traseu spectaculos”, a declarat Ioan Mang, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, cu ocazia semnarii contractelor.
Finantarea celor doua obiective va fi asigurata prin Programul Operational Regional 2014-2020, Apelul de proiecte POR/103/6/1/Cresterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale si urbane situate in proximitatea retelei TEN-T prin modernizarea drumurilor judetene.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter