RO EN
Coșul este gol

ARACO a publicat o noua editie a buletinului asociatiei

Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii (ARACO) a publicat editia cu numarul 10/ 2017 a buletinului lunar elaborat de organizatie. Printre subiectele de interes prezentate in noua publicatie se afla:
1. Scrisoarea catre Primul-ministru al Guvernului Romaniei referitoare la prelungirea termenului de depunere a ofertelor in cadrul procedurilor de achiziție publica pentru lucrari de infrastructura si inlocuirea in cadrul documentatiilor de atribuire a Ordinului MT nr. 600/2017 (prin care a fost aprobat modelul de contract de proiectare si executie).
2. Scrisoarea ARACO catre Ministerul Transporturilor referitoare la solicitarea de revocare a OMT 600/30.05.2017.
3. Brief - Conferinta de presa ARACO din 26.10.2017: „Ordinul MT 600/2017 - un pericol  la adresa dezvoltării  infrastructurii  din ROMANIA si a atragerii fondurilor europene”
4. Proiectele noilor modele nationale de contract de achizitie publica aferente obiectivelor de investitii finantate din fonduri publice (dezbatere publica: termen 07.11.2017).
5. Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, Uniunea Europeana si Platforma europeana de consiliere in materie de investitii lanseaza un nou program de acces la consultanta pentru intreprinzatori, 7 noiembrie 2017, Sala Fortuna, InterContinental, Bucuresti
6. Fundația Friedrich Ebert România organizează conferința "Modelul economic - către o politică de creștere durabilă în Europa de Sud-Est", la 13 noiembrie 2017, ora 16.00-18.45, Sala Rapsodia, Hotel Intercontinental, București
7. Asociatia Romana de Facility Management - ROFMA va invita la Cursul Gratuit de Initiere in Facility Management
8. Invitatie la Adunarea Generala a FIEC, 1 decembrie 2017, Paris
9. Informare din partea Asociatiei Europene a Institutiilor Paritare (AEIP) referitoare la Directiva europeana privind detasarea lucratorilor in spatiul UE.
Pentru a consulta noul buletin ARACO si fiecare tema detaliata inclusa in publicatie, click aici!
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter