RO EN
Coșul este gol

TRANSILVANIA CONSTRUCTII: Evolutie optima in primul trimestru din 2011

In primul trimestru din 2011, compania Transilvania Constructii (Cluj-Napoca) si-a desfasurat activitatea in conditii obisnuite, datorita faptului ca nu au existat factori care sa influenteze rezultatele financiare aferente. Astfel, in intervalul ianuarie-martie a.c., societatea a inregistrat o cifra de afaceri de 5,85 milioane de lei, respectiv un profit net de 0,15 milioane de lei. Veniturile companiei au fost realizate, in principal, din activitatea de constructii-montaj (46,6% din total), precum si din inchirierea spatiilor comerciale din Parcul Logistic Transilvania (39,5%). Totodata, pana la data de 31 martie 2011, compania a contractat lucrari in valoare de 26,8 milioane de lei.
Pentru anul in curs, Transilvania Constructii estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de 52,7 milioane de lei, respectiv a unui profit net de 5,1 milioane de lei. De asemenea, firma are in vedere efectuarea unei investitii, situata in jurul valorii de 12,7 milioane de lei, pentru lucrari de constructie/amenajare in Parcul Logistic Transilvania. Pe langa activitatea principala, compania este si dezvoltator imobiliar, avand in executie, in prezent, o cladire de locuinte pe Calea Dorobantilor nr. 132-134, din Cluj-Napoca. Proiectul - avand denumirea de Dorobantilor Residence - va avea in componenta 110 unitati locative, dispuse pe 12 niveluri (P+11E). In prezent, se executa lucrari la structura de rezistenta a imobilului, termenul de finalizare fiind stabilit pentru luna noiembrie 2011. Planurile tehnice au fost realizate de biroul de arhitectura Dico & Tiganas, antreprenor general si dezvoltator fiind Transilvania Constructii. Informatii suplimentare, la www.transilvaniaconstructii.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter