RO EN
Coșul este gol

SELCA: Majorare puternica a cifrei de afaceri

Conducerea companiei Selca SA, specializata in executia lucrarilor de constructii-montaj, a anuntat ca, anul trecut, activitatea s-a derulat in conditii de rentabilitate, in pofida unui mediu de afaceri deosebit de dificil. In bilantul financiar transmis oficialilor Bursei de Valori Bucuresti (BVB) se evidentiaza o crestere de 140,9% a cifrei de afaceri nete, de la 11,92 milioane de lei la 28,72 milioane de lei, dupa scaderea de 13,6% din al doilea an de recesiune, cand rulajul s-a situat la 14,41 milioane de lei. Pentru antreprenorul din Pitesti - Arges, ce deruleaza si activitati de productie de betoane si mortare, prefabricate din beton, plase sudate, carcase etc., perioada de raportare a reprezentat un interval in care ponderea veniturilor obtinute ca urmare a derularii activitatii de constructii-montaj s-a consolidat vizibil (pana la 26,6 milioane de lei), vanzarile de marfuri, prefabricate si betoane catre terti contand intr-o proportie mai redusa si cifrandu-se la 2,12 milioane de lei.
***
Provenind din fostul trust regional de constructii, Selca SA are o experienta de peste 30 de ani pe piata specifica si dispune, in prezent, de o baza de productie formata din piste de prefabricate, ateliere de plase, carcase, confectii metalice, tamplarie, vitraje, parc auto propriu, statie de betoane, depozite de materiale etc. Firma este structurata pe divizii, existand doua sectii de constructii-montaj, un departament tehnic/de productie, un compartiment financiar-contabil, unul de aprovizionare-desfacere si o sectie de mecanizare-auto. Desi este listata pe piata Rasdaq in cadrul BVB, societatea face parte din holdingul Alcadibo Trading, controlat de oamenii de afaceri Pavel Zamfir si Constantin Panescu. Informatii suplimentare, la www.selca.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter