RO EN
Coșul este gol

MORGAN STANLEY a intrat pe piata imobiliara din Romania

London, fondul de investitii detinut de Morgan Stanley Real Estate Investing (MSREI) in joint-venture cu David Hay, fostul CEO al dezvoltatorului AFI Europe Romania, a cumparat America House, cladirea de birouri prime din zona Pietei Victoriei din Bucuresti. Constructia era detinuta, anterior, de fondul francez de investitii AEW, unul dintre cei mai mari manageri de investitii imobiliare din lume, detinut de grupul financiar Natixis.
Cladirea America House (28.000 mp inchiriabili) este situata in apropierea Palatului Victoria si are, printre chiriasi, mari companii precum Schlumberger, MasterCard, McDonald's, Cisco si Starbucks, dar si Ambasada Japoniei la Bucuresti.
"Aceasta investitie este in concordanta cu strategia noastra de achizitie de active de calitate, in locatii centrale, cu potential de a imbunatati performantele de baza prin initiative de gestionare a activelor", a declarat Ulf Pleschiutschnig, Co-Head of Europe Investments, in cadrul MSREI.
La randul sau, David Hay a precizat: Dupa ce am petrecut aproape zece ani in regiune, continuu sa cred in puterea pietei si astept cu nerabdare noi oportunitati de a dezvolta afacerea in continuare". David Hay este CEO al companiei imobiliare Add Value Management SRL, care va lucra cu MSREI pentru gestionarea activului nou-achizitionat.
Achizitia a fost finantata de grupul austriac Erste, iar conditiile contractuale ale tranzactiei nu au fost dezvaluite.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter