RO EN
Coșul este gol

GLOBALWORTH investeste 5 milioane de euro in extinderea Timisoara Airport Park

Dezvoltatorul Globalworth a anuntat ca va investi 5 milioane de euro pentru extinderea cu o hala de 7.000 mp a parcului industrial Timisoara Airport Park (TAP), dupa semnarea unui contract de inchiriere pentru o perioada de 10 ani a cladirii respective cu producatorul de instrumente pentru contorizare si control Elster Rometrics (parte a holdingului britanic Elster Group). Potrivit datelor dezvoltatorului, lucrarile de executie a halei vor incepe in prima parte a anului viitor, termenul de finalizare fiind stabilit pentru trimestrul al treilea din 2015. In afara celor 7.000 mp inchiriati deja, Elster va mai avea la dispozitie circa 4.000 mp pentru o eventuala extindere viitoare.
Globalworth a achizitionat TAP de la Invest4SEE in 2013, in urma unei investitii de 18 milioane de euro si, in afara proiectului de 5 milioane de euro anuntat recent, dezvoltatorul mai are in executie investitii in extinderea parcului in valoare de 17 milioane de euro. Producatorul de anvelope din cauciuc Continental a mai pre-inchiriat hale metalice usoare cu o suprafata totala de 45.360 mp, spatiile urmand a fi date in folosinta in luna martie 2015.
Potrivit datelor Globalworth, avand in vedere capacitatea prezenta a parcului industrial, proiectele in curs si extinderile luate in calcul de chiriasii TAP, acesta va deveni, in urmatorii ani, unul dintre cele mai mari spatii industriale de clasa A din Romania, urmand a include peste 124.000 mp de hale pentru depozitare si productie.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter