RO EN
Coșul este gol

Element Industrial investeste 20 milioane euro in extinderea ELI Park 3 Bucuresti

Dezvoltatorul Element Industrial anunta o noua investitie de 20 de milioane de Euro, pentru extinderea cu inca 30.000 mp a proiectului ELI Park 3. FERRO Romania, divizia locala a grupului polonez FERRO, care comercializeaza echipamente sanitare si de instalatii, a pre-inchiriat aici o suprafata de 16.000 mp. Tranzactia de pre-inchiriere a fost intermediata de agentia Esop.
„Alegerea FERRO ne onoreaza si reconfirma importanta hubului Buftea-Chitila pe harta logistica a Bucurestiului”, spune Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial, adaugand: „Pastram ritmul agresiv de dezvoltare si vom depasi in curand borna de 100.000 mp la ELI Bucharest North-West Hub. ”
Compania FERRO Romania activeaza pe piata echipamentelor sanitare si de instalatii, comercializand produse precum baterii sanitare, sisteme de dus, rigole, sifoane, accesorii pentru baie, chiuvete, pompe, distribuitoare-colectoare sau robineti. „In procesul de selectie a ofertelor, proiectul ELI a bifat toate criteriile, urmand sa asigure distributia atat pentru piata romaneasca cat si pentru zona de Sud-Est a Europei”, explica Dan Ionutas, Director General FERRO Romania.
Faza a doua va fi livrata in trimestrul al patrulea 2022. In paralel, Element Industrial lucreaza la o noua faza a ELI Park Bucharest North West, 20.000 mp, lucrarile fiind prevazute sa inceapa in a doua jumatate a acestui an. In aceeasi zona, dezvoltatorul a livrat anterior ELI Park 1, in suprafata de 50.000 mp. Prin proiectele ELI Parks, Element Industrial are drept obiectiv principal de a acoperi pe deplin nevoile potentialilor chiriasi, indiferent de domeniul in care acestia activeaza. In acest context, conceptele utilizate in dezvoltarea parcurilor permit flexibilitate in acomodarea unei game largi de nevoi, atat tehnice cat si operationale.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter