RO EN
Coșul este gol

CONCIVIA: Scadere de peste 33% a cifrei de afaceri din primul semestru

Compania de constructii Concivia - Braila, controlata de omul de afaceri Gheorghe Bunea Stancu, a raportat o scadere de 33,2% a cifrei de afaceri din primele sase luni ale anului in curs, pana la 6,8 milioane de lei. Potrivit datelor societatii, diminuarea incasarilor nete a fost compensata, in intervalul respectiv, de evolutia veniturilor obtinute din activitatea de baza (lucrari de constructii), comparativ cu perioada corespunzatoare a anului trecut. Astfel, veniturile din exploatare ale societatii s-au majorat cu 8,2%, ajungand la 9,87 milioane de lei.
Recent, Concivia SA, al carui actionar principal executa in prezent o condamnare definitiva, a castigat contractul ce prevede refacerea fatadei cladirii Palatului de Justitie din Braila si modernizarea instalatiei electrice a imobilului. Beneficiarul investitiei, reprezentat de Compania Nationala de Investitii (CNI), a selectat oferta societatii dintr-un numar total de opt oferte, printre competitori aflandu-se asocierile Dedal Bahamat - Primo, Repavil Cons - AMC Electric si Rocif Construct - Uniel Serv, precum si firmele Sowiens, Concas SA - Buzau, General Service Grup '98 si Colen Impex cu subcontractorii Industrial Promedia Construct, Monteo Security si Ravedia Construct. Contractul a fost atribuit la data de 26 iulie 2016 si se va derula pe o perioada de 36 de luni de la data primirii ordinului de incepere a lucrarilor. Conform caietului de sarcini, Palatul de Justitie Braila functioneaza intr-un ansamblu imobiliar format din opt corpuri de cladire, dispuse in forma hexagonala si au fost date in folosinta in anul 1983. Fatadele ce urmeaza a fi supuse interventiilor masoara o suprafata totala de 4.240 mp, valoarea contractului fiind de 1,25 milioane de lei (fara TVA).
Concivia SA a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de 29,22 milioane de lei, in crestere cu 27% fata de nivelul de 23 milioane de lei raportat in 2014, si cu o pierdere neta de peste 4 milioane de lei. Compania lucreaza, in medie, cu 300 de angajati.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter