RO EN
Coșul este gol

CONARG CONSTRUCT edifica un imobil de birouri in Capitala

In luna septembrie 2012, societatea Conarg Construct - Pitesti (ce a edificat ansamblurile rezidentiale Rasarit de Soare si Quadra 2, din Capitala), a demarat lucrarile de constructie a unui nou imobil de birouri in Bucuresti. Investitia este dezvoltata de BASP Property, in asocierea cu Monolit Development, care in prezent se afla in etapa de finalizare a unui alt centru de afaceri de tip 2S+P+5E - Prezan Office Building -, amplasat pe strada Popa Savu (in proximitatea Pietei Charles de Gaulle), cu o suprafata inchiriabila de 2.100 mp. In ceea ce priveste ansamblul de birouri executat de firma de antrepriza Conarg, acesta se afla in prezent in etapa de constructie a structurii de rezistenta, santierul fiind amplasat in proximitatea complexului Bucharest Business Park (Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in zona Pietei Presei Libere). Imobilul, ce va fi dat in exploatare in luna septembrie 2013, va avea patru niveluri subterane si sase superioare (4S+P+5E), fiind edificat pe un teren cu o arie de 3.500 mp, aflat in proprietatea  BASP Property. Grupul Conarg - care detine o divizie specializata in dezvoltare imobiliara, Conarg Consulting - a anuntat recent ca in cadrul celor doua ansambluri rezidentiale detinute in Capitala (Rasarit de Soare si Quadra 2) mai sunt disponibile 120 de unitati locative. Anul trecut, firma a raportat incasari de 135,1 milioane de lei, in scadere fata de cifra de afaceri din precedentele 12 luni, situata la 154,4 milioane de lei.
***
Compania de investitii Monolit Development anunta, la finele anului trecut, un nou proiect mixt in Capitala (pe DN 1, in apropiere de Bucuresti), a carui edificare era prevazuta pentru inceputul anului viitor. Ansamblul, care se afla in etapa de proiectare, necesita o investitie de circa 100 milioane de euro - pentru o arie construita de 100.000 mp -, urmand a ingloba atat locuinte de lux, cat si spatii de birouri sau hoteliere. Informatii suplimentare, la www.conarg.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter