RO EN
Coșul este gol

AFI Europe Romania adopta sistemul de purificare aer Global Plasma Solution (GPS)

AFI Europe, liderul dezvoltatorilor imobiliari pe piata centrala si est europeana, continua sa isi pastreze angajamentul ferm de a proteja siguranta chiriasilor, clientilor, vizitatorilor si partenerilor de business care intra in oricare dintre cladirile de birouri sau centrele sale comerciale.
AFI Europe este una dintre primele companii care a instalat un nou sistem ultra-performant de purificare a aerului, cu tehnologia de ionizare NPBI- Needle Point Bi-Polar, in Romania.
“Calitatea si siguranta au fost intotdeauna prioritatile noastre si s-au reflectat in toate produsele si serviciile oferite chiriasilor nostri. Ne mentinem angajamentul de a le oferi un mediu sigur, protejat si modern chiriasilor, vizitatorilor, clientilor si partenerilor de business. Astfel, am luat decizia ferma de a investi intr-un nou sistem de purificare a aerului, fara ozon, care imbunatateste calitatea aerului si protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor, in toate spatiile publice, inclusiv in lifturi”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania si Republica Ceha.
Noul sistem de purificare a aerului - Global Plasma Solution (GPS) - va imbunatati semnificativ calitatea aerului interior, in toate spatiile publice, inclusiv in lifturi, prin tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization), o tehnologie patentata care demonstreaza un nivel inalt de eficienta in purificarea aerului. In timpul procesului NPBI, contactul cu ionii perturba proteinele de suprafata ale agentilor patogeni, facandu-le inactive si incapabile sa se reproduca.
Sistemele GPS au avut rezultate foarte bune la testele oficiale de laborator, dovendindu-si eficienta si impotriva virusului Sars-COV-2. Mai mult, rezultatele de laborator au confirmat 99.9% eficienta in neutralizarea virusului, in 30 de minute, pe suprafata protejata cu acest sistem de aer si valori similare in neutralizarea altor virusi (E-coli 99.7%; Norovirus 94% etc).
Sistemul este ecologic, certificat Ozonne Free UL 2998 si necesita un nivel minim de mentenanta, contribuind totodata la imbunatatirea productivitatii si a starii de bine in general.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter