RO EN
Coșul este gol

Portland Trust vinde cel mai mare parc fotovoltaic aflat in dezvoltare din Romania

PeliPartners a asistat Portland in procesul de vanzare al celui mai mare parc de panouri fotovoltaice in dezvoltare din Romania, cu o capacitate de productie autorizata de peste 153 MW si o suprafata totala estimata de peste 165 ha, aflat in Ratesti, judetul Arges, catre Econergy si Nofar Energy. Procesul este structurat ca tranzactie de tip share deal, iar finalizarea acestuia este anticipata pentru finalul lunii octombrie 2021.
„Suntem nerabdatori sa colaboram cu Econergy si Nofar Energy pentru implementarea acestui proiect ce va contribui semnificativ la producerea de energie regenerabila in Romania” declara Timothy Duffill, reprezentantul Portland.
„Complexitatea tranzactiilor de acest fel rezida in granularitatea reglementarilor specifice sectorului de energie, care necesita o atentie speciala pentru adresarea corespunzatoare a cerintelor comerciale si a obligatiilor legale aferente de catre partile contractante. Suntem onorati pentru oportunitatea de a asista clientul in acest proiect” a precizat Carmen Peli, Partener si Head of Corporate M&A la PeliPartners.
Echipa PeliPartners a fost coordonata de Carmen Peli (Partner) impreuna cu Madalina Fildan (Senior Associate) si le-a inclus pe Denisa Frincu (Associate) si Adelina Iordache (Associate).

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter