RO EN
Coșul este gol

Ministerul Justitiei a refuzat sa avizeze PNDL 3, noul program de 10 miliarde euro

Ministerul Justitiei nu a primit, pana in acest moment, in original, cu respectarea conditiilor prevazute de Hotararea Guvernului 561/2009, proiectul privind programul „Anghel Saligny” (PNDL 3). Ministerul Justitiei nu se afla, in acest moment, in situatia de a aviza acest proiect, intrucat nu au fost parcursi toti pasii legali prevazuti de HG 561/2009 privind elaborarea si avizarea actelor normative. De asemenea, nu sunt indeplinite conditiile legale pentru a fi invocat un „aviz tacit” al Ministerului Justitiei.
Ministerul Justitiei va analiza proiectul de act normativ pentru a formula un aviz, in termenul prevazut, dupa ce proiectul va fi transmis in conformitate cu prevederile legale.
Potrivit HG 561/2009, art. 20 alin.7, „proiectele de acte normative se transmit Ministerului Justitiei si Libertatilor Cetatenesti in original, impreuna cu o copie, numai dupa obtinerea tuturor avizelor autoritatilor publice interesate in aplicare. Ministerul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti avizeaza proiectele exclusiv din punctul de vedere al legalitatii, incheind operatiunile din etapa de avizare”.
Termenul de avizare este de 4 zile lucratoare de la inregistrarea proiectului in original.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter