RO EN
Coșul este gol

GUVERN: Indicatorii unei investitii de 18 milioane euro, avizati in sedinta

In sedinta Executivului de joi, 3 august a.c., dupa cum a anuntat la final purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, s-a aprobat o hotarare pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Sala de sport competitionala de nivel international, Baza sportiva Turda", realizat prin Compania Nationala de Investitii CNI - SA.
In hotararea adoptata de Guvern, se arata ca „finantarea obiectivului de investitii (...) se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie, din bugetul local al unitatii administrativ-teritoriale municipiul Turda, judetul Cluj, precum si din alte surse de finantare legal constituite, conform programelor de investitii publice aprobate, potrivit legii”. Astfel, investitia va totaliza aproape 17,8 milioane de euro si va fi efectuata in Complexul Sportiv din Turda, care mai cuprinde un stadion si un bazin de inot. Potrivit planurilor CNI (incluse in anexa la HG), capacitatea viitoarei sali, situate in municipiul Turda, strada Stadionului nr. 14, judetul Cluj, va fi de 3.520 de locuri. Pentru a descarca HG adoptata de Guvern, click aici!

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter