RO EN
Coșul este gol

FOCAR de Covid-19 pe un santier din Sectorul 4: 32 de muncitori depistati pozitiv

32 de muncitori pe un santier din Sectorul 4 al Capitalei au fost depistati pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2 si au fost internati in sectii specializate. Alti 76 de lucratori de pe acelasi santier au intrat in carantina institutionalizata in spatii puse la dispozitie de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).
Cei 32 de muncitori confirmati sunt internati si primesc ingrijire medicala la Spitalul Modular Covid din Pipera, construit de Primaria Capitalei.
La solicitarea Directiei de Sanatate Publica, autoritatea locala pune la dispozitia oamenilor care lucrau pe respectivul santier, 28 de locuri in Centrul de Primire in Regim de Urgenta, situat in Str. Tg. Frumos, Sector 4, unde acestia vor putea locui in urmatoarea perioada, beneficiind de toate conditiile igienico-sanitare necesare, pe timpul carantinei institutionalizate. Ceilalti muncitori vor fi cazati in spatii similare, puse la dispozitie de Primaria Capitalei, urmand sa respecte regulile ce se impun, in functie de evolutia viitoare a starii lor de sanatate.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter