RO EN
The cart is empty

RFD SPEDITION: Noi scaderi pe piata de agregate si betoane, in 2011

Compania RFD Spedition Expres (judetul Hunedoara) estimeaza o noua scadere de 20% pe piata de ciment, agregate si betoane in 2011, in comparatie cu nivelul consemnat anul trecut. Societatea este specializata in furnizarea de betoane si agregate, detinand o statie moderna in localitatea Petrila. "Sectorul materialelor de constructii a inregistrat, in 2010, o involutie de aproximativ 50% fata de nivelul din perioada 2007 - 2008. In acest context, volumul livrarilor realizate de compania noastra a scazut anul trecut cu 10% fata de cantitatile comercializate in 2009, iar in acelasi timp cifra de afaceri a societatii s-a situat la 1,4 milioane de lei. Pentru anul in curs estimam o diminuare de circa 20% a veniturilor, in concordanta cu nivelurile generale de reduceri din piata", a declarat Florin Raduca, administratorul companiei RFD Spedition. Potrivit reprezentantului firmei, cererea din 2010 a fost sustinuta, in mod special, de proiectele finantate din fonduri europene.
***
Societatea este activa pe piata autohtona a constructiilor din anul 2000, cand a achizitionat primul autotren pentru transportul materialelor de constructii. In prezent, parcul auto al societatii include autocamioane cu prelata, autobasculante, autobetoniere, excavatoare, buldoexcavatoare si trailere, cu ajutorul carora asigura transportul materialelor, precum si executia de lucrari de constructii.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter