RO EN
The cart is empty

MINDO SA: Crestere de peste 10% a cifrei de afaceri din 2021, la 31 milioane lei

Producatorul de materiale pentru constructii Mindo SA - Dorohoi a inregistrat o crestere de peste 10% a cifrei de afaceri din anul 2021 fata de nivelul din 2020, pana la 31,27 milioane de lei. Fata de anii anteriori, in care activitatea principala a societatii a fost reprezentata de productia de mortare si alte materiale de constructii, acestea au trecut in plan secundar, avand o pondere de 42,26% din rulajul anual. In plan principal, in 2021, a fost fabricatia de polistiren expandat, care a generat 46,46% din cifra de afaceri.
Potrivit raportului anual al companiei, Mindo SA detine o cota de 2% din piata adezivilor si mortarelor uscate, respectiv de 2% din sectorul local de polistiren expandat. Cele doua piete sunt reprezentate de 21 de companii producatoare, la nivel national.
"In anul 2021, cifra de afaceri a societatii a inregistrat o crestere cu 10,46%, pana la nivelul de 31,27 milioane de lei, iar rezultatul din exploatare a fost unul negativ, respectiv pierdere din exploatare in suma de 311.362 lei. La sfarsitul exercitiului financiar 2021, societatea a inregistrat pierdere in suma de 381.818 lei comparativ cu profitul inregistrat in anul 2020, de 74.901 lei", se arata in documentul citat.
La finele anului 2021, Mindo SA avea un numar total de 56 de angajati, conducerea executiva fiind asigurata de Serban Dragos Cazanisteanu, directorul general al companiei.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter