RO EN
The cart is empty

DURAZIV: Vanzari de 17 milioane de euro pentru 2011

Producatorul de materiale de constructii Duraziv estimeaza o majorare de 25% a veniturilor din 2011, dupa ce anul trecut a fost consemnata o cifra de afaceri de 13,5 milioane de euro, reprezentand un salt de 50% fata de nivelul din 2009. Evolutia preconizata pentru acest an se datoreaza strategiei bazate pe cercetare, pe crearea de produse testate direct pe santier de catre aplicatori, precum si pe o dezvoltare a departamentelor de vanzari /distributie. "Directorul de cercetare al diviziei de adezivi este managerul care a participat la crearea adezivilor Henkel, in timp ce echipa care se ocupa de vopsele este condusa de cercetatorul care a contribuit la dezvoltarea vopselelor Fabryo. De asemenea, am demarat o serie de proiecte de investitii in productia de adezivi si vopsele", a declarat Daniel Guzu, fondatorul si directorul general al Duraziv. Potrivit datelor firmei, anul trecut a fost inregistrata o crestere a ponderii vanzarilor de adezivi in totalul cifrei de afaceri, in prezent peste o treime din veniturile datorandu-se acestui tip de produse. O cota importanta o detin profilele metalice, iar livrarile de vopsele si tencuieli decorative au generat 5% din incasari.
In ceea ce priveste segmentul de adezivi, un aport semnificativ in vanzari au detinut-o adezivii pentru polistiren, reprezentand 60% din total. "Avand in vedere contextul economic actual, aproximativ jumatate din volumul livrarilor de adezivi a fost reprezentat de produsele «entry level». Cel mai solicitat material a fost adezivul AT 31, destinat sistemelor de termoizolare cu polistiren expandat, solutie preponderent utilizata in izolarea exterioara a cladirilor. Ne-am structurat portofoliul astfel incat sa putem oferi sisteme complete, aceasta strategie impulsionand vanzarile fiecarui segment", a declarat Marga Calin, director de marketing al Duraziv.
Compania a lansat anul trecut Kauciucul, un liant natural utilizat in productia de mortare, ingredient special care a contribuit la cresterea durabilitatii adezivilor fabricati de companie. Informatii suplimentare, la www.duraziv.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter