RO EN
The cart is empty

DURAZIV: Dublare a vanzarilor realizate in sezonul rece

Producatorul de materiale de constructii Duraziv a inregistrat o crestere de 116% a vanzarilor realizate in perioada sezonului rece abia incheiat, fata de nivelul consemnat in iarna anterioara. Potrivit datelor firmei, la obtinerea acestor rezultate optime a contribuit usoara intensificare a activitatii din domeniul constructiilor. Astfel, in perioada decembrie 2010 - februarie 2011, Duraziv a raportat venituri cumulate de peste 10 milioane de lei, fata de incasarile anuntate in sezonul precedent, cifrate la 4,7 milioane de lei. Cantitatile livrate au sporit semnificativ in primele doua luni ale anului in curs, acestea sporind cu 150% fata de nivelul din aceeasi perioada din 2010. "In ultimul trimestru a putut fi observata o crestere a volumului de activitate pe piata constructiilor, ceea ce constituie un semnal pozitiv pentru producatori. Nivelul livrarilor a depasit asteptarile in special in luna februarie 2011, cand s-au consemnat vanzari de 4,4 milioane de lei. Atat Eurostat cat si Institutul National de Statistica au sesizat acest avans al pietei constructiilor autohtone in ultimele rapoarte emise, iar incasarile realizate de Duraziv confirma acest trend de crestere", a declarat Marga Calin, director de marketing al companiei.
Pentru Duraziv anul trecut a reprezentat si o perioada de consolidare a unor directii de dezvoltare. "A fost un an in care am constituit o echipa puternica, am lansat si produse avand caracteristici unice pe piata, iar acum incep sa se vada rezultatele. De exemplu, adezivul AM 17 este un produs nou, destinat lucrarilor de constructii realizate in sezonul rece", a precizat reprezentantul firmei. Din noua echipa Duraziv fac parte specialisti cu experienta in domeniu, care au venit de la mari companii precum Henkel (producatorul adezivilor Ceresit), Fabryo (furnizor de vopsele si tencuieli decorative) si Delta Design, firma specializata in comercializarea placilor ceramice si a altor materiale pentru finisare.
Pentru anul 2011, Duraziv si-a propus o crestere de 25% a cifrei de afaceri fata de nivelul de 13,5 milioane de euro raportat in 2010. Informatii suplimentare, la www.duraziv.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter