RO EN
The cart is empty

Grupul Futureal-Cordia-Hello Parks sprijina refugiatii ucraineni cu bani si locuinte

 Suntem alaturi de Ucraina! Grupul Futureal-Cordia-HelloParks si angajatii sai isi asuma o serie de angajamente pentru a sprijini refugiatii din Ucraina
1. Grupul Futureal-Cordia-HelloParks va dona 300 de milioane de forinti (aproximativ 800.000 de euro), pe langa sumele stranse de angajatii companiei, pentru a sprijini proiecte umanitare in trei tari (Ungaria, Polonia, Romania).
2. Grupul identifica acele proprietati din portofoliul sau care pot fi folosite in scop umanitar. In aceasta directie, in Polonia – in Gdańsk, Wrocław si Varsovia – transformarea cladirilor si amenajarea unei gradinite si unor adaposturi pentru refugiati au inceput deja.
3. Cordia ofera in mod gratuit familiilor de refugiati apartamentele sale mobilate din Budapesta . Compania face de asemenea un apel catre clientii Cordia sa ofere gazduire pentru cei care au nevoie si sa sprijine organizatiile umanitare care sunt implicate in aceasta criza.
4. Lucram cu mai multe organizatii umanitare si medicale care contribuie la salvarea oamenilor din Ucraina.
"Urmarim evenimentele din Ucraina cu inima grea si cu un adanc simt al datoriei de a ajuta. Sunt foarte mandru de toata lumea din cadrul grupului Futureal-Cordia, intrucat multi dintre colegii nostri gazduiesc deja refugiati si multi dintre ei sunt gata sa participe in mod activ la programele si donatiile pe care le organizam”, a spus Gabor Futó, fondator si coproprietar al grupului Futureal.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter