RO EN
The cart is empty

BASF doneaza un milion de euro ca ajutor umanitar de urgenta, in Ucraina

In urma atacului asupra Ucrainei ordonat de guvernul rus, populatia civila sufera din cauza escaladarii violentelor. Sute de mii de persoane sunt in situatia de a se refugia. Pentru a ajuta oamenii din tara, BASF a oferit un ajutor de urgenta in valoare de 1 milion de euro.
Suma va merge imediat catre Crucea Rosie Germana (GRC). Aceasta organizatie a lucrat neobosit in ultimele zile, in regiunea aflata in criza.
„Este razboi in Ucraina. Suferinta populatiei civile din tara este imensa”, a declarat Martin Brudermüller, presedintele Consiliului Director Executiv al BASF. „Vrem sa ajutam acesti oameni si, prin urmare, am decis sa oferim acest ajutor de urgenta.”
Crucea Rosie Germana sprijina organizatia sa sora, Crucea Rosie Ucraineana (URC), in eforturile extinse de ajutorare. Un expert in ajutor de urgenta de la GRC se afla in Kiev, pentru a coordona ajutorul cu organizatiile partenere. Printre altele, GRC intentioneaza sa puna la dispozitie oamenilor din Ucraina si persoanelor care sosesc in tarile invecinate cele necesare: alimente, imbracaminte, truse de igiena, dar si dispozitive de comunicare si incarcare a telefoanelor mobile. Crucea Rosie Germana va oferi, totodata, sprijin psihosocial.
Multi angajati BASF din intreaga lume si-au semnalat si ei dorinta de a dona in nume propriu. BASF le va oferi aceasta posibilitate in zilele urmatoare. Pe langa ajutorul umanitar de urgenta, BASF va dubla suma stransa prin donatiile angajatilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter