RO EN
The cart is empty

INS: Lucrarile de constructii noi au scazut cu 4% in luna ianuarie 2019

Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 4,9%. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 13,4% si la lucrarile de constructii noi cu 4,0%. Lucrarile de reparatii capitale au crescut cu 10,0%.
Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a scazut la constructiile ingineresti cu 10,6% si la cladirile nerezidentiale cu 9,0%. Cladirile rezidentiale au crescut cu 10,1%.
Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a scazut cu 8,3%. Pe elemente de structura s-au inregistrat scaderi la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 11,8% si la lucrarile de constructii noi cu 7,2%. Crestere a avut loc la lucrarile de reparatii capitale cu 9,7%.
Ianuarie 2019 comparativ cu decembrie 2018
Volumul lucrarilor de constructii a scazut ca serie bruta cu 66,4%, scadere evidentiata astfel: lucrarile de reparatii capitale cu 78,4%, lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 76,0% si la lucrarile de constructii noi cu 59,7%.
Pe obiecte de constructii, au avut loc scaderi astfel: constructiile ingineresti cu 74,9%, cladirile rezidentiale cu 56,9% si la cladirile nerezidentiale cu 56,5%.
Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, volumul lucrarilor de constructii a crescut pe total cu 5,1%, crestere evidentiata la lucrarile de constructii noi cu 16,8%.
Scaderi s-au inregistrat la lucrarile de intretinere si reparatii curente cu 16,8% si la lucrarile de reparatii capitale cu 3,5%. Pe obiecte de constructii, volumul lucrarilor de constructii a crescut la cladirile nerezidentiale cu 20,0% si la cladirile rezidentiale cu 14,3%. Constructiile ingineresti au scazut cu 1,6%.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter