RO EN
The cart is empty

AMVIC: Contructie realizata in sistem "Diafragma beton"

Va transmitem oferta noastra referitor la preturile apartamentelor pentru perioada 10.10.2011-31.12.2011; astfel in aceasta perioada pretul promotional de vanzare este de 800 euro +TVA mp construit.Pe cale de consecinta va putem oferi urmatoarele trei tipuri de apartamente: tip 1 disponibil doar la etajul 8 in suprafata de 177,55 mp; tip 2 disponibil la etajele 1-7 in suprafata de 146,50 mp; tip 3 disponibil la etajele 1-7 in suprafata de 116,20 mp. Facem urmatoarele precizari: in preturile aratate sunt cuprinse si locurile de parcare (fiecare apartament dispunand de un loc de parcare interior), precum si spatiile comune; apartamentele de la etajul 8 avand suprafete mai mari sunt taxate cu TVA de 24%, pe cand celelalte (etajele 1-7) sunt taxate cu TVA de 5%; oferta este valabila doar pentru antecontractele de vanzare cumparare la care se achita - la semnare - un avans de minim 50% din pret.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter