RO EN
The cart is empty

AMBIENT SA organizeaza “Tombola Mesterului” pentru a treia oara

Incepand cu 1 octombrie, Ambient gazduieste în toate centrele comerciale cea de-a treia editie a “Tombolei Mesterului”. Ca si in editiile precedente, campania se adreseaza tuturor mesterilor înscrisi în programul Ambient “Mesterul Casei Tale”, care fac cumparaturi de la Ambient în perioada 1 octombrie – 10 decembrie 2011. “Continuam si în aceasta editie a campaniei sa recomandam clientilor cei mai priceputi mesteri si cele mai bune produse de la furnizorii nostri. Ne dorim sa construim împreuna cu partenerii nostri si cu mesterii înscrisi în program cat mai multe proiecte de calitate” spune Vlad Andone, Coordonator Proiect Mesteri. Marele premiu al “Tombolei Mesterului Ambient” este o autoutilitara comerciala Dacia Logan Van, însa Ambient mai ofera mesterilor si alte premii importante pentru munca lor zilnica, precum 200 de telefoane mobile si convorbiri gratuite, 2000 de echipamente de lucru (salopete, tricouri, scule) si alte 5 premii constand în carne de porc pentru masa de Craciun pentru cei mai harnici mesteri din fiecare centru comercial Ambient. In editiile anterioare, mesterii care au castigat cate o autoutilitara Dacia Logan Van au fost Adrian Constantin Barbu din Valcea (editia de Craciun 2010) si Mirel Süto din Bistrita (editia de Pasti 2011). Programul “Meşterul casei tale” este organizat de Ambient, în colaborare cu 14 parteneri şi furnizori – cele mai importante nume din piaţa romaneasca a materialelor de construcţii, finisaje şi instalaţii: Wienerberger, Tassullo, Mapei, Egger, Atlas, Kalebodur, Kolo, Holcim, Bravo International, Macon, Kronospan, Unior, Ferroli, Tondach.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de selectie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter