RO EN
The cart is empty

INA: Noi cursuri pentru arhitectii sefi la nivel de municipii, orase si comune

Institutul National de Administratie (INA) in colaborare cu Registrul Urbanistilor din Romania (RUR) organizeaza Programele de formare specializata in domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului si autorizarii constructiilor pentru arhitectii sefi la nivel de municipii, orase si comune.
Inscrierile pentru cele 2 programe de formare specializata au loc in perioada 25 septembrie-08 octombrie 2023, pe platforma de training INA, conform Instructiunilor disponibile pentru fiecare grup tinta. Informatii suplimentare si documentele necesare in vederea inscrierii sunt disponibile accesand:
- Programul de formare specializata in domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului si autorizarii constructiilor pentru arhitectii sefi la nivel de municipii si orase (2023) - click aici!
- Programul de formare specializata in domeniul amenajarii teritoriului, urbanismului si autorizarii constructiilor pentru arhitectii sefi la nivel de comune (2023) - click aici!
Programele de formare specializata au o durata de 90 de ore de formare, structurate in 4 module de formare, organizate exclusiv online. Atestarea absolvirii se face prin certificate digitale de absolvire insotite de supliment descriptiv privind competentele dobandite.
Tariful de participare este de: 5.200 lei/participant.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter