RO EN
Košík je prázdný

MAKITA: Se estimeaza o crestere a vanzarilor de scule electrice in 2011

Makita Romania, subsidiara autohona a grupului japonez Makita, unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de scule electrice, a inregistrat, in 2010, o cifra de afaceri de aproximativ 31 milioane de lei, pentru anul in curs fiind estimata o usoara crestere a incasarilor, pana la 32 milioane de lei. Din punct de vedere al structurii vanzarilor, gamele de produse la care s-au consemnat cele mai importante cresteri ale cererii au fost polizoarele unghiulare de dimensiuni mici, ciocanele rotopercutoare si masinile de gaurit /insurubat, cele de tuns gazonul si de spalat cu presiune. "Cele mai noi scule electrice incluse in oferta curenta sunt uneltele dotate cu acumulator Li-ion, utilizate in special in domeniul constructiilor si in cel de gradinarit. Unul dintre obiectivele companiei pentru anul in curs este reprezentat de promovarea si dezvoltarea acestei categorii de produse inovatoare, precum si a segmentului de accesorii", a declarat Cristina Craciunescu, consilier de marketing al Makita Romania. Regiunea in care au fost inregistrate cele mai importante vanzari este zona Munteniei, urmata, in ordinea cifrei de afaceri, de Transilvania, Banat si Moldova. Referitor la piata interna de scule electrice, reprezentantul companiei considera ca aceasta va inregistra, din punct de vedere valoric, o crestere de 5% in 2011, fata de nivelul de 22 milioane de euro raportat in 2010.
Grupul Makita este prezent in Romania din anul 2000, fiind producator, importator si distribuitor de scule electrice Makita in tara noastra. Societatea detine o unitate de fabricatie in Branesti, peste 90% din productia interna fiind destinata exportului in Europa. Informatii suplimentare, la www.makita.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter