RO EN
Košík je prázdný

METROREX a semnat contractul pentru constructia M6, pe traseul 1 Mai - Tokyo

Metrorex a semnat contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor de structura aferente primului lot al M6 (1 Mai - Tokyo) cu asocierea de constructori Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS - Makyol Insaat Sanayi Turizm ve Ticaret AS, din Turcia. Contractul, in valoare de 1,2 miliarde lei (fara TVA) este finantat din fonduri europene nerambursabile si de la bugetul de stat.
Lotul 1 al M6 (1 Mai - Tokyo) va avea o lungime de 6,6 km si 6 statii noi: Pajura, Expozitiei, Piata Montreal, Gara Baneasa, Aeroport Baneasa, Tokyo (Centrul comercial Baneasa).
Asocierea castigatoare are la dispozitie 48 de luni (4 ani) pentru a finaliza lucrarile.
La licitatia organizata de Metrorex pentru constructia tronsonului 1 Mai - Tokyo de pe M6 au participat zece asocieri de firme, printre companiile care au fost interesate de executia primului tronson de pe M6 aflandu-se Strabag - Austria, Aktor - Grecia, FCC - Spania, precum si mai multe companii din China.
Magistrala 6 vizeaza extinderea retelei de metrou din statia 1 Mai (de pe Magistrala 4) pana la Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni si va avea un traseu de 14,2 km (integral in subteran) si 12 statii: 1 Mai (existenta), Pajura, Expozitiei, Piata Montreal, Gara Baneasa, Aeroport Baneasa, Tokyo, Washington, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion I.C. Bratianu, Aeroport Henri Coanda.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter