RO EN
Košík je prázdný

CFR: Peste 64 milioane euro pentru conexiunea feroviară cu aeroportul din Timișoara

SRCF Timisoara a lansat procedura de achizitie publica a serviciilor de proiectare si executie a lucrarilor de construire a unei linii de cale ferata care va asigura legatura directa cu Aeroportul International Traian Vuia Timisoara si de modernizare a liniei CF Timisoara Est - Radna, de unde se va construi racordul feroviar pana la Aeroport. Valoarea totala estimata a contractului este de 323,3 milioane de lei (circa 64 milioane de euro), fara TVA, iar sursa de finantare va fi asigurata din fonduri nerambursabile. Lucrarile includ modernizarea liniei existente Timisoara Est - Radna, pe intreaga lungime de 5,2 km, construirea unei linii de cale ferata duble si electrificate (de la punctul de racordare) pana la aeroport, cu o lungime totala de 5 km, si construirea noii statii CF cu doua linii de garare, in imediata vecinatate a Aeroportului.
Perioada de proiectare si executie lucrari va fi de 30 luni, dintre care 8 luni pentru eleborarea proiectului tehnic si 22 luni pentru executia lucrarilor. Termenul limita pentru primirea ofertelor este 12.12.2023, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi, la ora 15.00.
 
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter