RO EN
Košík je prázdný

BAUMAX: Alte patru centre comerciale in 2010

BauMax, unul dintre cei mai importanti comercianti de materiale de constructii prin intermediul retelelor de bricolaj, are in vedere deschiderea a patru magazine in 2010, localizate in Bucuresti, Pitesti, Constanta si Timisoara (in zona de sud). Compania va inaugura prima unitate din Capitala la sfarsitul lunii februarie, aceasta fiind amplasata in cadrul complexului comercial Sun Plaza. "Magazinul va dispune de o suprafata de 11.000 mp, in cadrul careia se vor comercializa materiale de constructii si pentru amenajari.
Mai mult de 50% din furnizori provin din Romania, dorinta noastra fiind sustinerea activitatii specifice autohtone. Producatorilor le propunem extinderea si in cadrul retelei internationale", a declarat Claudiu Filimon, directorul magazinului din cartierul Berceni. In primele trei trimestre ale anului 2009, BauMax Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 369 milioane de lei, in crestere cu 8,5% fata de aceeasi perioada din 2008. Compania este reprezentanta autohtona a grupului austriac BauMax si a intrat pe piata in anul 2007, detinand, in prezent, 10 magazine. Informatii suplimentare, la www.baumax.com

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter