RO EN
Košík je prázdný

Licitatie de 42 milioane euro pentru extinderea spitalului de ginecologie din Buftea

Un nou spital de obstetrica si ginecologie va fi construit in Buftea, in locul celui existent, care va fi demolat. Consiliul Judetean Ilfov a publicat in cadrul SEAP anuntul de participare la licitatia pentru constructia noii unitati, dar si pentru desfiintarea celei vechi. Valoarea contractului este de 267,76 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 27 de luni.
Potrivit informatiilor din Caietul de sarcini, se propune edificarea unei constructii formate din trei corpuri independente si complementare de tip Monobloc, respectiv pavilioanele C01 (2S+P+5E+E6-retras), C02 (2S+P+5E), cu un numar total de circa 350 de paturi, si C03 - parcarea subterana (la nivelul subsolului 1 - S1), cu 588 de locuri. Acestea vor avea forma dreptunghiulara in plan, urmand a fi delimitate structural prin rost de dilatatie.
Noile constructii vor avea o suprafata construita totala de 2.608 mp si o arie desfasurata de aproape 25.000 mp.
"Intrucat Spitalul de Obstetrica si Ginecologie Buftea va fi functional pe perioada executiei, s-a ales un sistem constructiv modular, dinamic si eficient din prefabricate de beton. Sistemul constructiv ales este destinat unitatilor de tip spitalicesc ce vin cu o mai buna performanta a scheletelor din beton prefabricat monolit. Elementele ce compun intreaga suprastructura a celor trei corpuri sunt reprezentate prin elemente prefabricate din metal si beton (grinzi si stalpi) si elementele din beton monolit ce vor reprezenta plafoanele. Scarile se vor executa, de asemenea, din prefabricate de beton armat. Infrastructura este singura componenta a structurii ansamblului ce va fi executata din beton turnat monolit si va fi compus din peretii perimetrali ai subsolurilor si fundatia de tip radier a celor trei corpuri", se precizeaza in Caietul de sarcini.
 
 
Procedura de atribuire este initiata sub incidenta unei clauze suspensive, incheierea contractului de executie fiind conditionata de asigurarea finantarii din PNRR.
Termenul-limita pentru depunerea ofertelor a fost stabilit la data de 7 martie 2024, ora 15:00.
Pentru a participa la licitatie, companiile interesate trebuie sa poata face dovada faptului ca au realizat o cifra de afaceri medie in ultimii 3 ani (2020-2022) de minimum 185,67 milioane de lei.
Criteriul de atribuire este reprezentat de oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere al raportului calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% in punctajul total, iar cea tehnica, de 60%, astfel: perioada de garantie (15%), experienta profesionala a echipei de proiect (25%) si organizarea si metodologia (20%).
Proiectant general in etapa de Studiu de fezabilitate este compania Paralel, iar studiul de performanta energetica a fost elaborat de Proiect NRGTIC, ambele din Bucuresti.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter