RO EN
Košík je prázdný

ROMANIA - UCRAINA 2014-2020: Au fost lansate primele doua propuneri de proiecte

Apelul 1 se adreseaza proiectelor HARD (proiecte a caror componenta de infrastructura depaseste 1.000.000 de euro), iar alocarea financiara totala disponibila este de 19.100.000 de euro.
Apelul 2 se adreseaza proiectelor SOFT (proiecte care nu includ componenta de infrastructura sau a caror componenta de infrastructura are o valoare mai mica de 1.000.000 de euro), iar alocarea financiara totala disponibila este de 17.000.000 de euro.
Data limita pentru depunerea on-line a aplicatiilor este 3 mai 2018, ora 16:00. Aplicatiile vor fi depuse si in format de hartie. Informatii despre pasii de urmat pentru depunerea aplicatiilor, prioritatile vizate de apeluri, valoarea maxima a finantarilor acordate, precum si regulile de eligibilitate sunt prezentate in pachetele de aplicatie disponibile pe site-ul programului.
Potentialii beneficiari ai acestor apeluri de propuneri de proiecte al Programului RO-UA sunt: autoritati regionale/judetene si locale, institutii publice, institutii de invatamant, institutii culturale, ONG-uri, institute de cercetare sau alte organizatii relevante pentru fiecare prioritate inclusa in apeluri, avand sediul in aria programului (Romania - judetele Suceava, Botosani, Tulcea, Maramures si Satu-Mare; Ucraina - oblasturile Odessa, Ivano-Frankivsk, Zakarpatska, Cernauti).
Programul urmareste selectarea de proiecte care au ca rezultat crearea de parteneriate intre entitati aflate de o parte si cealalta a granitei, care sa aduca beneficii comunitatilor din zona de frontiera. Programul Operational Comun Romania - Ucraina 2014-2020 este finantat de Uniunea Europeana, prin intermediul Instrumentului European de Vecinatate (ENI). Programul se adreseaza zonei aflate la frontiera dintre Romania si Ucraina si va contribui la atingerea obiectivului general al Instrumentului European de Vecinatate: evolutia catre o regiune de prosperitate si buna vecinatate, realizata prin actiuni de cooperare transfrontaliera, in beneficiul statelor membre si nemembre ale UE care se invecineaza.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter