RO EN
Coșul este gol

TERRA ROMANIA estimeaza vanzari de 20 milioane de euro in 2016

Vanzarile de utilaje pentru constructii realizate in primele sase luni din 2016 de Terra Romania, distribuitor exclusiv al echipamentelor JCB, s-au situat la jumatatea nivelului din aceeasi perioada a anului trecut, in contextul celei mai mari contractii a pietei de profil din perioada post-recesiune. Astfel, conducerea companiei estimeaza ca vanzarile de utilaje realizate de Terra Romania in acest an nu vor depasi 20 milioane de euro, urmand o scadere de circa 40% fata de nivelul de 34 milioane de euro din 2015. "Motoarele cresterii pietei de utilaje de constructii din ultimii trei ani au fost constituite de programele structurale cu finantare europeana. In contextul incheierii exercitiului financiar 2007 - 2013 la sfarsitul anului trecut si al intarzierii demararii noilor programe aferente exercitiului financiar 2014 - 2020, piata utilajelor de constructii a suferit, in primele sase luni, o scadere de aproximativ 50%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut", a declarat Victor Vasluian, Managing Director al Terra Romania.
Potrivit datelor companiei, buldoexcavatoarele sunt, in continuare, echipamentele de constructii preferate pe santierele din tara noastra, acestea avand o pondere de peste 50% din totalul pietei, datorita, mai ales, polivalentei lor. "Au aparut si cereri de utilaje specializate (miniexcavatoare/ miniincarcatoare), insa numarul acestora ramane, in continuare, redus", a precizat reprezentantul companiei.
Terra Romania livreaza utilaje pe santiere din toata tara, predominante fiind comenzile de achizitie, in detrimentul celor disponibile pentru inchiriere. "Ne concentram pe fiecare categorie de clienti in parte. Monitorizam atat licitatiile publice, cat si solicitarile clientilor privati si incercam sa nu pierdem niciun proiect", a mai spus Victor Vasluian.
Terra Romania este distribuitorul exclusiv al utilajelor marca JCB in tara noastra, in oferta companiei fiind incluse, de asemenea, autogredere HBM Nobas, echipamente de manipulat marfuri vrac Sennebogen, echipamente de sortare - concasare Sandvik si Rubblemaster, camioane articulate Bell, incarcatoare telescopice Magni etc.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter