RO EN
Coșul este gol

SAMENT vizeaza peste 50% din piata locala a trapelor de fum

Sament Romania, furnizor de trape de fum si luminatoare ce a livrat sisteme pentru constructia Promenada Mall, Cora Constanta, Aeroporturile Baneasa si Otopeni si stadionul National Arena, vizeaza atingerea unei cote de piata majoritare in urmatorii cinci ani in domeniul specific. Potrivit opiniei lui Adrian Mocanu, Regional Sales Manager al companiei, obiectivul este tangibil in conditiile in care afacerile firmei erau, la jumatatea lunii august 2013, cu peste 50% superioare celor consemnate in aceeasi perioada a anului trecut. "Domeniul este foarte competitiv, la nivel local fiind active sase companii mari si alte cateva de dimensiuni mai mici. Firma noastra este relativ noua pe piata din Romania, produsele fiind importate de la fabrica grupului din Sofia (Bulgaria). Dorim ca in cel mai scurt timp sa deschidem o unitate de fabricatie in Romania, de unde sa asiguram cel putin 30% din comenzile totale. In 2013 si 2014 sectorul specific va inregistra o stabilizare, relansarea domeniului urmand a fi inregistrata incepand din 2015. In prezent, cererea de pe piata locala se realizeaza preponderent in functie de pret, insa am remarcat o crestere a nivelului de educare a clientilor, in sensul ca acestia sunt mult mai atenti la produsele pentru care opteaza. Obiectivul Sament este de a oferi o calitate superioara la un pret competitiv, care sa includa si servicii de inginerie. Majoritatea clientilor nostri sunt reprezentati de companii de constructii, care solicita sisteme complete de protectie la foc si fum a cladirii", a declarat Adrian Mocanu. Din punct de vedere al tipurilor de proiecte, cele mai multe comenzi de trape de fum si luminatoare provin din domeniul industrial, urmat de cele de retail / comercial.
Sament Romania este activa pe piata locala a constructiilor din anul 2012, din portofoliul acesteia facand parte trapele de fum si luminatoarele. Toate produsele companiei detin marcajul CE si pot fi aduse in Romania in circa trei saptamani de la comanda.
 

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter