RO EN
Coșul este gol

Lafarge a castigat licitatia de la Turceni

Lafarge Romania a castigat, recent, concursul de oferte organizat de societatea Complexul Energetic Turceni SA, pentru utilizarea ca materie prima in procesul de productie a deseurilor solide pe baza de calciu, rezultate din procesul de desulfurare a gazelor de ardere. Aceasta abordare face parte din strategia companiei de crestere organica pe pietele cu potential sporit, precum si o oportunitate de a-si asigura materia prima si alternativa pentru viitor, atat in ceea ce priveste produsele cementoase (cenusile zburatoare), cat si materiile utilizate sau rezultate din procesele de ecologizare ale complexelor termo-energetice. "Speram ca aceasta strategie va pozitiona operatiunile Lafarge din Romania intr-un rol regional important, pentru a putea continua sa sprijinim industria constructiilor prin produse si servicii durabile pentru proiectele rezidentiale si de infrastructura", a declarat Philippe Questiaux, CEO al Lafarge Ciment Romania.
Societatea activeaza pe piata autohtona prin trei uzine de ciment (in Megidia – judetul Constanta, la Hoghiz – judetul Brasov si in Targu Jiu – judetul Gorj), detinand 16 statii de betoane, 14 cariere / balastiere, o fabrica de gips (in localitatea Aghires – judetul Cluj) si o unitate de gips-carton in Bucuresti. In 2007, activitatile firmei au generat o cifra de afaceri de aproximativ 400 milioane de euro. Informatii suplimentare, la www.lafarge.ro

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter