RO EN
Coșul este gol

Elpreco si-a majorat cifra de afaceri cu 30% in primele sase luni

 
Elpreco, din Craiova, a inregistrat, in primului semestru din 2008, o cifra de afaceri de aproximativ 90 milioane de lei, in crestere cu circa 30% fata de perioada similara a anului trecut. Pe fondul unei majorari estimate a pietei de profil, compania isi propune o sporire de peste 25% a veniturilor. "Segmentul sistemelor de invelitori din Romania, in prima jumatate a anului curent, a urmat trendul ascendent al domeniului constructiilor.
Tendinta de crestere se va mentine si pe termen scurt, datorita lucrarilor de constructii incepute si proiectelor care urmeaza sa demareze in perioada urmatoare", a declarat ing. Dan Caprioara, director general al firmei. In 2007, societatea a investit aproximativ 10 milioane de euro pentru majorarea capacitatilor de productie, urmand ca anul acesta fondurile alocate sa ajunga la circa 5 milioane de euro pentru modernizari tehnologice. Potrivit reprezentantilor companiei, planul investitional este axat pe pregatirea angajatilor si achizitii de noi tehnologii. Mai multe informatii puteti afla din editia Octombrie a revistei Agenda Constructiilor.

AGENDA CONSTRUCTIILOR

Vizualizaţi acum şi valorificaţi toate oportunităţile!
Ştiri de calitate și informaţii de afaceri pentru piaţa de construcţii, instalaţii, tâmplărie şi domeniile conexe. Articolele publicate includ:
- Ştiri de actualitate, legislaţie, informaţii statistice, tendinţe şi analize tematice;
- Informaţii despre noi investiţii, lucrări, licitaţii şi şantiere;
- Declaraţii şi comentarii ale principalilor factori de decizie /formatori de opinie;
- Sinteza unor studii de piaţă realizate de către organizaţii abilitate;
- Date despre noile produse şi tehnologii lansate pe piaţă.
AGENDA INVESTITIILOR
EURO-CONSTRUCTII
EURO-FEREASTRA
FEREASTRA

Abonare newsletter